15ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών
15ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών
15ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών
15ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών
15ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
-«Αξιοποιώ άχρηστα προϊόντα, Φροντίζω το περιβάλλον, Έχω χαρτί για το σχολείο μου»!!!
-«Τηγανέλαιο, Μπαταρίες - πλαστικά Καπάκια »!!!
-«Επειδή το περιβάλλον προσέχουμε και τη γη μας καθαρή έχουμε»!!!
 t_oil1_sm t_oil2_sm.jpg t oil3 sm kapaki sm battery_an_sm.jpg battery sm
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Προγραμματισμός δράσεων 2023-2024

Ταυτότητα του Σχολείου.

Το 12/Θέσιο Δημοτικό Σχολείο 15ο Σερρών, βρίσκεται στο κέντρο περίπου του αστικού ιστού των Σερρών και συστεγάζεται με το 21ο δημοτικό σχολείο Σερρών και τα 13ο, 27ο Νηπιαγωγεία Σερρών. Φαίνεται πως χρόνο με το χρόνο η εικόνα του βελτιώνεται σταθερά. Λειτουργεί ως 9/Θέσιο καθώς τα τελευταία χρόνια ο μαθητικός πληθυσμός μειώνεται. Το κτίριο είναι αρκετά παλαιό αλλά οι υποδομές του είναι αρκετά καλές. Διαθέτει πλήρες εργαστήριο ΤΠΕ, αίθουσα Φυσικών επιστημών & Μουσικής, Βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων, λυόμενη αίθουσα εστιατόριο Ολοήμερου, μικρό κλειστό γυμναστήριο, αλλά και μικρό αύλειο χώρο. Όλες οι αίθουσες διαθέτουν βιντεοπροβολέα και σύνδεση στο διαδίκτυο ταχύτητας 100mbps. Το μαθητικό δυναμικό φθίνει. Φοιτούν από 145-160 μαθητές ανά σχολικό έτος. Το κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον τους είναι το τυπικό περιβάλλον μιας αστικής περιοχής, χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο μέσο κοινωνικό οικονομικό επίπεδο. Φιλοξενεί και μαθητές που μένουν στις δομές φιλοξενίας προσφύγων. Έχει δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις για το τρόπο ένταξης των μαθητών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με τα ΤΕ, ΤΥ και τη λειτουργία της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης. Το έμπειρο προσωπικό των ΠΕ70, ΠΕ11, ΠΕ79, ΠΕ06, ΠΕ05 είναι σταθερό τα τελευταία χρόνια και οι διαφοροποιήσεις κάθε χρόνο έχουν να κάνουν με το προσωπικό ειδικοτήτων ΠΕ71, ΠΕ86, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ91.01.
Οι μαθητές αξιολογούν θετικά την αλληλεπίδραση και επικοινωνία τόσο μεταξύ τους όσο και με τους εκπαιδευτικούς, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ενεργητική εμπλοκή τους στη μαθησιακή διαδικασία και κατ’ επέκταση στην εφαρμογή του κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας. Το κλίμα ανάμεσα στους γονείς και στο σχολείο αποτιμάται ως άριστο, παρόλα αυτά η ενεργός συμμετοχή των γονέων σε δραστηριότητες του σχολείου έχει περιθώρια βελτίωσης. Η παρουσία του σχολείου στην τοπική κοινωνία είναι συνεχής και αλληλεπιδραστική με φορείς. Το σχολείο παρουσιάζει ελλείψεις όμως σε ανθρώπινο δυναμικό (γραμματεία, φύλακα).

Loading...

Comments powered by CComment

Αναζήτηση στη σελίδα

Εξυπηρέτηση πολιτών.

Για λήψη εγγράφου πρέπει να επικοινωνήσετε από πριν για ραντεβού τηλ. 2321350681 ή 2321023660. 
Για χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
Στείλτε το mail σας εδώ.
Ζητήστε συγκεκριμένο έγγραφο από εδώ.
.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Επαναφορά

Η θέση μας

Σύνδεση Εκπαιδευτικών

Αίτημα εγγραφής χρήστη στη σελίδα μπορεί να γίνει από εδώ.

Σύνδεση Χρήστη

European School Radio

Η συμμετοχή μας 2022-2023 με το "Τραγούδι της Ειρήνης"
Η συμμετοχή μας 2022-2023 με το μήνυμα, "Η ειρήνη μας Ενώνει"
Η συμμετοχή μας 2023-2024 με το τραγούδι "Φίλοι για μια ζωή"

QR code. Στοιχεία Σχολείου

QR
 

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί Επισκέπτες
Χαιρετίζω τη δημοσίευση του δικτυακού μας τόπου και ευελπιστώ πως προοδευτικά θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερώνονται για την ιστορία του σχολείου μας, να βρίσκουν γενικές πληροφορίες για αυτό, τους εκπαιδευτικούς του και τις δράσεις των μαθητών μας.  Στόχος μας είναι επίσης να αναδειχθεί το εκπαιδευτικό έργο της σχολικής μονάδας.  Τέλος η επικοινωνία με τον πολίτη και η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών αποτελεί μέρος της προσπάθειας. 

Εύχομαι ο δικτυακός αυτός τόπος να αποτελέσει μια χρήσιμη βάση επικοινωνίας μεταξύ του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου μας, των μαθητών μας, των γονέων και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Διευθυντής του σχολείου
  Δημήτριος Κολλιόπουλος

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 254 guests και one member

Επισκέψεις

Από 21 Αυγούστου 2017

Flag Counter